Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ - Το κορίτσι από την Ξάνθη


Μια φορά κι έναν καιρό

Γεννήθηκε στην Ξάνθη πριν από είκοσι δύο χρόνια και ξεκίνησε την καριέρα της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης σε ηλικία 14 ετών. Το πρωί σχολείο, το βράδυ μπουζούκια!

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο!)

Η Σάσα (όπως και η Αντζελα Δημητρίου) έχει βγάλει το… πανεπιστήμιο της ζωής! Όπως έχει δηλώσει πάντως, ξέρει να παίζει οκτώ μουσικά όργανα!

Επίσημη πρώτη

Στα μπουζούκια της Ξάνθης, όπου έγινε σε χρόνο-ρεκόρ η νέα σταρ της πόλης και την έγραψαν μέχρι και οι τοπικές εφημερίδες.

Δυνατή στιγμή

Όταν έβγαλε τα ρούχα της και πόζαρε στο φακό. Οι σέξι φωτογραφήσεις της έγιναν το διαβατήριό της για το πάνελ του Θέμου Αναστασιάδη και άρχισε να μιλάει.

Στιγμή αδυναμίας

Κάθε στιγμή που τραγουδάει. Αν και ξέρει να προκαλεί… ζημιές χιλιάδων ευρώ πάνω στην πίστα, φωνητικά θέλει ακόμη αρκετή δουλειά.

Οι άνθρωποι γύρω της

Η μαμά της, ο αδελφός της και ο σύντροφός της Θοδωρής Λανταβός, που -όπως φημολογείται- της χάρισε και δαχτυλίδι αρραβώνων.

«Καυτά» gossip

Το ειδύλλιό της με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη, που έκανε φινάλε με το γνωστό τρακάρισμα του Hummer και την απώλεια του παστίτσιου!

Ατάκα κι επιτόπου

«Η μαμά μου λέει ότι οι άντρες πρέπει να έχουν τρία πράγματα: επικοινωνία, σεξ και λεφτά. Κατά τη γνώμη μου, η επικοινωνία και το σεξ είναι τα βασικότερα».

Συχνάζει

Στο «Rich», στο «Lis», στο «Villa Merecedes» και σε όλα τα μοδάτα στέκια της πόλης.

Ποια είναι

Την «ανακάλυψε» στην Ξάνθη ένας επιχειρηματίας τοπικού νυχτερινού κέντρου. Η Σάσα έκανε βόλτα με τη μαμά της και έτρωγε παγωτό όταν δέχτηκε (και αποδέχτηκε) την πρώτη της επαγγελματική πρόταση. Λίγα χρόνια μετά μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα κι έπιασε δουλειά στο «Posidonio», κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σύντομα οι προτάσεις για σέξι φωτογραφήσεις έπεσαν βροχή και η Σάσα έβγαλε τα ρούχα της για ένα καλύτερο αύριο στο χώρο της showbiz. Κάπου παρακάτω έγινε το νέο κορίτσι του «ΟΛΑ» και σίγουρα το πιο ομιλητικό. Το video που τραγουδούσε ολόγυμνη πίσω από τη βιόλα της ονομάστηκε «Στροφή στην ποιότητα» και εκτίναξε τις μετοχές της στα ύψη. Ακολούθησε η συνεργασία της με τον Χάρη Ακριτίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου