Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΚΟΛΛΥΡΙΟ


«Βλακείες» χαρακτήρισε τις φήμες

Δεν έχω καμία πρόθεση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν η απάντηση του Άγγελου Τσατσούλη στην ερώτηση ότι φήμες τον φέρνουν να διεκδικεί την θέση του δημάρχου Καβάλας με την σημαία της ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
Καθαρή κουβέντα η οποία καταγράφεται και κλείνει έναν κύκλο φημολογιών, ότι του έγινε πρόταση από στελέχη της παράταξης να ηγηθεί ψηφοδελτίου το 2010.
Προφανώς η ΝΔ δεν έχει καταλήξει ακόμη στην επιλογή προσώπου πέρα και έξω από τους Εριφυλλίδη και Καραμπουρνιώτη οι οποίοι διακαώς επιθυμούν να πράξουν αυτό για το οποίο και κατέβηκαν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση με νικητή τον Κωστή Σιμιτσή.
Ίσως την τελευταία στιγμή να ανατραπούν τα διαφαινόμενα σενάρια και να προτιμήσουν μια άλλη λύση η οποία όμως θα είναι και ανέτοιμη να προχωρήσει σε συντονισμό των δυνάμεων ώστε να μπορέσει να καταφέρει να ξανακερδίσει τον δήμο.
Το αφήνουν φλου προφανώς επειδή δεν έχει εμφανιστεί κανείς που να είναι διαθέσιμος να συνθέσει τις δυνάμεις και από τώρα ενάμιση χρόνο πριν να οργανώσει την αντεπίθεση ή την διαδικασία για να μπορέσει να τα καταφέρει.
Μέχρι τότε μπορεί ο Κωστής να κοιμάται ήσυχος και αθόρυβα να προχωράει στο έργο του, στον δήμο, όπου ως φαίνεται και κατά τα λεγόμενα των δημοτών, τα πάει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου